210 recepten met gnocchi
Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.2 rode uien 1 courgette 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika 250 g cherrytomaten 6 el milde olijfolie 1 el gedroogde oregano 2 el balsamicoazijn 250 g ricotta (verse kaas, bak 250 g, Galbani) 250 g gnocchi 7½... bekijk recept »
1 pot Grand'Italia pastasaus carbonara met pancetta 800 g broccoli 700 g gnocchi di patate (pak 500 g) 4 biefstukken 2 el olijfolie 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de broccoli in water met zout in 6 min. beetgaar. Kook de gnocchi in wa... bekijk recept »
1 citroen (schoongeboend) 500 g kiphaasjes 3 el pesto arrabbiata 2 courgette 500 g aardappelgnocchi 2 el olijfolie 200 g hüttenkäse1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Halveer de... bekijk recept »
1½ pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 schaaltje kalkoenworstjes (6 stuks) 2 eetlepels olijfolie 2 blikjes gepelde tomaten 1 blikje sperziebonen (425 g) 75 g lichtbele... bekijk recept »
500 g gnocchi 400 g minikipfiletschnitzels 8 blaadjes salie 4 plakken parmaham 5 el olijfolie 50 ml kraanwater 450 g pastasaus basilicum (zak, AH) 250 g cherrytomaten 75 g rucola1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de ve... bekijk recept »
500 g gnocchi 1 rode ui 2 teentjes knoflook 300 g oesterzwammen olijfolie om in te bakken 100 ml witte wijn 400 ml passata 500 g groene asperges 100 g zongedroogde tomaten 0.5 bosje salie 400 g kabe... bekijk recept »
250 g winterpeen 250 g bleekselderij 2 el olijfolie 1 el witte-wijnazijn 1 pak tuinerwten (450 g, diepvries) 2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 1/2 bakje ver... bekijk recept »
2 takjes rozemarijn 1 schaal rib/runderlappen (ca. 1 kg) 2 tenen knoflook (in plakjes) 2 el bloem 50 g boter of margarine 4 el olie 100 g mager gerookte spekjes (pakje 2 x 125 g) 2 rode uien (in partjes) 2 stengels... bekijk recept »
4 koolvisfilets ((400 g), ontdooid) 8 el olijfolie 100 g paneermeel (pakje 400 g) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 bakje platte peterselie ((20 g), blad fijngesneden) 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetj... bekijk recept »
400 g prei 1 snufje zout 2 pakken gnocchi di patate (à 500 g) 1 pot Toscana pastasaus (260 g) 165 g zwarte knoflookolijven 2 el kappertjes1. Snijd de prei in de lengte doormidden en vervolgens in stukken van 2 cm groot. Kook de prei in ko... bekijk recept »