Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Viva Italia vispakketjes

2  venkelknollen 0.5 bos bladpeterselie 0.5 bos dille 0.5 bos tijm 4  tongscharfilets 100 ml witte wijn Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking en laat ze goed uitlekken. Viva Italia vispakketjes... bekijk recept »

Knoflookgnocchi met haricots verts

500 g kruimige aardappelen (geschild) 1 teen knoflook (geperst) 2 eieren 75 g bloem ( extra om te bestuiven) 4 sneetjes witbrood (zonder korst, fijngemalen) 1 schaaltje haricots verts (150 g) 50 g pijnboompitten ... bekijk recept »

Gnocchi alla carbonara

1 kg verse gnocchi 250 g gerookte spekblokjes 120 g diepgevroren erwten 25 cl lichte verse room 1 ei 1 zakje jonge spinazieblaadjes geraspte parmezaan 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel azijn (facultatief) peper en zout1. Vul een grote kookpot met wate... bekijk recept »

Gnocchi con asparagi verdi e gamberi (Gnocchi met groene asperges en garnalen

1 kg kruimige aardappels 300 g bloem 1  ei 1  citroen Gnocchi Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil de aardappels en kook de aardappels in het water met zout in circa 20 minuten gaar. Giet de aardappels af ... bekijk recept »

Gnocchi met courgette

400 gr aardappelen (kruimig) 100 gr parmezaanse kaas 3 eierdooiers 50 gr boter 250 gr bloem Salie (vers of gedroogd) 1 courgette 150 gr parmaham 1 eetl olijfolieSchil de aardappels en kook ze in 20 minuten gaar. Rasp ondertus... bekijk recept »

Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen

1½ pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 450 g sperziebonen (diepvries) 2 uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels (olijf)olie 200 g gerookte zalm 1 zakje verse bieslook (25 g) 200 ml crème fraîche1. ... bekijk recept »

Gnocchi met garnalen

500 g gnocchi di patate (pak) 200 g jumbogarnalen (bakje à 100 g) 1 tl sambal oelek 390 g sugo pastasaus pikant (pakje) 125 g mozzarella (zakje 125 g) 75 g rucola (zakje)1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de... bekijk recept »

Italiaanse venkelschotel met gnocchi

500 g gnocchi 1  rode ui 1 teentje knoflook olijfolie om in te bakken 2  venkelknollen 1  courgette 2 el zwarte olijven 1 bosje bladpeterselie 200 g diepvriesdoperwten 125 g mascarpone 100 g Parmezaa... bekijk recept »

Gebakken gnocchi met tomatensaus en kalkoen

300 g winterpeen 3 stengels bleekselderij 2 tenen knoflook 5 el olijfolie 800 g tomatenpartjes (blik à 400 g) 1 el balsamicoglazuur (flesje 67 g) 500 g gnocchi 250 g kalkoenschnitzels 15 g basilicum (bakje)1. Snijd de w... bekijk recept »

Italiaanse kip in bakpapier

1 citroen (schoongeboend) 1 courgette 4 kipfilets 250 g cherry tomaten 4 el zwarte olijven 4 el pesto1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg 4 stukken bakpapier van 40 x 40 cm naast elkaar op het werkvlak. Rasp de gele schil dun van de ... bekijk recept »

Pagina 8 van 21