Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Gnocchi met Danish blue-basilicumsaus

1 ui 4 tomaten 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g) 2 eetlepels olie 1 zak champignon roerbakmix (400 g) 1 zakje room-basilicumsaus (45 g) 300 g Danish blue (blauwaderkaas, kaasafdeling)1. Ui pelle... bekijk recept »

Gnocchi met tomatensaus

1 ui 2 el olijfolie 400 g tomatenblokjes (blik) 1 tl suiker 500 g gnocchi di patate (pak) 1 mozzarella 4 el verse basilicum 100 g grofgeraspte pittige kaas (zakje 175 g)1. Snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit... bekijk recept »

Spinazie-ricottaballetjes

1 pak gesneden bladspinazie deelblokjes ((450 g, diepvries), ontdooid) 1 teentje knoflook 100 g ricotta (Italiaanse kaas) 1 ei 4 sneden witbrood 100 g paneermeel 4 el olie 1 blik tomatenblokjes (400 g) 500 g gnocchi di ... bekijk recept »

Gnocchi met zalm in limoensaus

2 limoenen 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 800 g zalmfilet 500 gr sperziebonen 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g) 6 eetlepels olijfolie 1 bekertje slagroom (125 ml)1. Limoenen wassen, schil raspen... bekijk recept »

Gorgonzolafondue met mascarpone

1 teentje knoflook 300 ml droge witte wijn 250 g mascarpone (kaas) 400 g gorgonzola (kaas) 2 el maizena ½ zakje verse basilicum (a 15 g) witte peper1. Knoflook halveren en binnenzijde van fonduepan ermee inwrijven. Wij... bekijk recept »

Gnocchi-tonijnschotel

1 pak Gnocchi di patate (Italiaanse aardappelpureespecialiteit 500 g) 1 rode paprika 2 eetlepels olijfolie 1 blikje tonijn in olie (185 g) 2 blikken ratatouille niçoise (à 400 g) 3 bosuitjes 1 zakje gemalen belegen kaas&nbs... bekijk recept »

Gnocchi met kip en spinazie

500 g gnocchi di patate 6 el olijfolie 50 g hazelnoten (bakje à 95 g) 300 g kipfilet 1 prei 1 rode ui 300 g bladspinazie 125 ml kookroom light (flesje à 250 ml) 15 g basilicum (bakje) 75 g rucola1. Kook de gnocchi vol... bekijk recept »

Oven-gnocchi met paddenstoelen

500 g gnocchi 200 g spekreepjes 1 teen knoflook 2 sjalotten 200 g paddenstoelen voor vlees (bakje à 200 g) 250 g kastanjechampignons 25 g bloem 400 g artisjokharten (blik) 200 ml kookroom 15 g basilicum (bakje à 15 g)... bekijk recept »

Gnocchi met ansjovis en citroen

½ pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) ½ blikje ansjovisfilets in olijfolie (a 46 g) 1 ui (fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 el citroensap 1 tl suiker 2 el crème fraîche ... bekijk recept »

Gnocchi met spek en tuinbonen

2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 1 el olijfolie 1 duopak gerookte spekblokjes (250 g) 2 uien (gesnipperd) 1 pak tuinbonen (fijn (300 g, diepvries)) 1 beker crème fraîche (125 ml) 1 za... bekijk recept »

Pagina 11 van 21