Recepten met cannelloni

151 recepten met cannelloni

Cannelloni

Cannelloni Cannelloni zijn grote, lange pastabuisjes die meestal gevuld zijn met een mengsel van vlees, kaas en groenten. Ze worden vervolgens overgoten met een tomatensaus en gebakken in de oven. Cannelloni is een traditioneel Italiaans gerecht dat vaak wordt geserveerd als hoofdgerecht.

Cannelloni gevuld met courgette, paprika

1 st courgette 1 pak canneloni 1 beetje olijfolie 1 zak pastasaus met room van bertolli 6 blaadjes basilicum 2 st paprika 100 gr ricotta kaas 50 gram gemalen kaas1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgette en de paprika in blokjes. 2. Verwa... bekijk recept »

cannelloni met gehakt en paprika

16 rolletjes cannelloni 300 gram gehakt 1 rode ui 1 rode paprika 1 groene paprika 1 blik tomatenpassata 250 gram ricotta 75 gram geraspte kaas pezo 1 soeplepel gedroogde Italiaanse kruiden 150 ml water 1 blokje vleesbouillon margarine1. Verwarm de ov... bekijk recept »

Cannelloni met spinazie, spekjes en mozzarella

8 blaadje lasagneblaadje of cannelloni 500 g spinazie 150 g paprikareepjes 200 g gehakt 200 g gerookte spekblokjes 110 g geraspte mozzarella 600 ml (lauwe) melk 60 g boter 60 g bloem 1 mespuntje paprikapoeder peper & zout1. Voorbereiding: (15 mi... bekijk recept »

cannelloni met kip en witte selder

12 cannelloni 500 gr gekruid kippengehakt 6 stengels witte selder 1 pakje tomato fritto 1 potje zongedroogde tomaatjes 12,5 cl lihgt room olijfolie gemalen kaas 1. Bak kippengehakt rul in olie van zongedroogde tomaatjes + ev wat extra zo nodig. Sn... bekijk recept »

VEGETARISCHE CANNELLONI

18 cannellonirolletjes 2 teentjes knoflook 1 courgette 1 aubergine 1 wortel 1 handvol basilicum 100 GR geraspte parmezaan 2 EL geroosterde pijnboompitten 1 rode ui fijngesnipperd 4 tomaten, ontveld en zonder zaadjes in partjes olijfolie 4 EL... bekijk recept »

Cannelloni met spinazie en ricotta

250 gr ricotta 25 gr versgemalen parmezaanse kaas iets extra 400 gr verse spinazie 6 vellen lasagna zout versgemalen peper,nootmuskaat Voor de saus 1 blik gepelde tomaten 1 uitje of sjalot 1 teen knoflook olijfolie van ( liefst eerste persing) z... bekijk recept »

MIDDAGMAAL CANNELLONI MET ZUIDERSE GROENTEN

8 CANNELLONBUISJES 500 GR GEMENGD GEHAKT 1 RODE PAPRIKA 1 GELE PAPRIKA 1 KLEINE GOURGETTE 2 KLEINE SJALOTJES 1 TEENTJE LOOK 3 EETLEPELS BOTER 3 EETLEPELS BLOEM 750 ML MELK 100 GR PARMEZAANKAAS 1 SNUIFJE KERRIEPOEDER 1 SNUIFJE MUSKAATNOOT 1 SNUI... bekijk recept »

Cannelloni met spinazie

600 g diepgevroren spinazie 1 doos ricottakaas 2 eieren 1 bokaal tomatensaus Bertolli Siciliana geraspte kaas muskaatnoot zout peper 1 ajuin 2 à 3 teentjes look 1. Stoom de spinazie2. Voeg de ricotta, de geklutste eieren, de muskaatnoot, h... bekijk recept »

Cannelloni van aubergine

700 g gehakt van rund en varken 2 AUBERGINES 2 TEENTJES KNOFLOOK 100 g zure room 1 EI 400 g tomatenblokjes (diepvries) 2 dl groentebouillon (1/2 blokje opgelost in 2 dl heet water) 2 eetl. paneermeel 1 eetl. olijfolie 3 takjes verse peterselie... bekijk recept »

Cannelloni gevuld met courgette, paprika

1 pak cannelloni 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room extra vergine olijfolie 1 courgette 2 paprika’s 6 blaadjes basilicum 100 g ricotta 50 g geraspte kaas 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgette en de paprika in blokjes. 2. Verwarm e... bekijk recept »

Pagina 8 van 16