151 recepten met cannelloni
1 wortel 1 prei 2 dl maïsolie 0.5 dl soyasaus 1 eetlepel suiker 2 eetlepels korianderblaadjes 1 eetlepel vers graspte gember sap van 4 limoenen peper en zout 350 g krielaardappeltjes 0.5 dl room 0.5 dl extra vergine olijfolie Solo Vloeibaar ... bekijk recept »
700 g tonijnfilet peper zout olijfolie 4 lasagnevellen 4 el visbouillon 1 el balsamico 1 el notenolie 1 bakje wilde champignons 1 bosje rucola 1. Kook de lasagnevellen beetgaar. Snij de tonijnfilets in 4 langwerpige blokken en breng ze op smaak m... bekijk recept »
4 struikjes Witloof 1 Granny Smith 2 Lente-uitjes 1 Wortel 2 eetlepels Sesamolie 1 eetlepel Rodewijnazijn 2 eetlepels Yoghurt 2 eetlepels Zure room 1 theelepel Mosterd 2 eetlepels Fijngehakte bieslook 8 plakjes Gerookte zalm Peper en zout 1. Sn... bekijk recept »
4 lasagnevellen 8 zeetongfilets 4 gamba's, gepeld en rauw 2 eiwitten 100 g zalmfilet Peper Zout 2 preien 4 groene asperges 2 sjalotten, gesnipperd 1 glas witte wijn 200 ml visfumet 300 ml room 60 g boter1. Kook de lasagnevellen 4 à 5 minuten. Ne... bekijk recept »
1 courgette olijfolie100 g rucola1 bosje bosje verse munt zout, zwarte peper Voor de cashewnoten-crème:100 g cashewnoten ½ rode ui1 rood pepertje, zonder zaadjes sap van 1 limoen1 El el honing zout, peper1. Voor de cashewnoten-crème: laat de noten 2 ... bekijk recept »
12 pijpjes cannelloni1 ui2 teentjes knoflook1 aubergine1 courgetteverse basilicum75 g parmezaan2 bolletjes mozzarella1 Knorr Bouillonketeltje (Groenten)500 ml passatamargarinepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de cannelloni voor volg... bekijk recept »
250 g cannelloni3 teentjes knoflook2 el munt (gehakt)250 g ricotta250 g zachte geitenkaas200 g geraspte parmezaan100 g geraspte mozzarella2 el amandelpoeder1 ui (gesnipperd)2 el gehakt basilicum800 g tomatenblokjes (in blik)olijfoliepeperzout1. Fruit... bekijk recept »
8 cannelloni (grote)500 g champignons1 prei1 handvol spinazie1 ui1 teen knoflook250 g feta2 eieren200 ml roomboterolijfolienootmuskaatpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Spoel de prei en sni... bekijk recept »
1. Kook de lasagnevellen 1 minuut in gezouten water met de oregano. Laat ze plat opdrogen op een keukenhanddoek. 2. Spoel de spinazie, verwijder de steeltjes. Laat de blaadjes slinken in het aanhangende water. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. H... bekijk recept »
400 g cannelloni500 g rundergehakt100 g maïs (uit blik)200 g bladspinazie (grof gehakt)500 g tomatenpassata2 el bloem2 el boter0.5 l melkolijfolie2 teentjes knoflook (fijngehakt)nootmuskaatzoutpeper1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Hak de knof... bekijk recept »