151 recepten met cannelloni
700 g gehakt van rund en varken 2 AUBERGINES 2 TEENTJES KNOFLOOK 100 g zure room 1 EI 400 g tomatenblokjes (diepvries) 2 dl groentebouillon (1/2 blokje opgelost in 2 dl heet water) 2 eetl. paneermeel 1 eetl. olijfolie 3 takjes verse peterselie... bekijk recept »
1 pak cannelloni 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room extra vergine olijfolie 1 courgette 2 paprika’s 6 blaadjes basilicum 100 g ricotta 50 g geraspte kaas 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgette en de paprika in blokjes. 2. Verwarm e... bekijk recept »
16 CANNELLONI 2 UIEN 2 teentjes knoflook 500 GR Lamsgehakt 2 EL tomatenpuree 1 koffielepel tijm 80 GR Mozzarella peper en zout 1 ui voor de saus 1 teentje knoflook voor de saus 2 wortelen voor de saus 1 courgette (saus) 1 rode paprika (saus)... bekijk recept »
24 vellen lasagne 2 teentjes knoflook, fijngesneden 500 g paddestoelen, grofgehakt zout peper nootmuskaat 300-400 g ricotta 50 g geraspte pecorino 2-3 el fijngesneden peterselie 100 g rauwe ham 1. 1 - Kook de lasagnevellen volgens gebruiksaanwij... bekijk recept »
12 gedroogde cannelloni 4 el olijfolie, invetten en bestrijken 25 g boter 450 g gemengde wilde paddenstoelen, fijngesneden 1 teen knoflook, fijngesneden 75 g vers broodkruim 150 ml melk 225 g ricotta 125 g Parmezaanse kaas, versgeraspt Zout en pe... bekijk recept »
250 GR CANNELLONI SJALOTJE KNOFLOOK BOTER 250 GR JONGE SPINAZIE peper, zout muskaatnoot 500 gr ricotta 1,5 dl room 70 gr gemalen parmezaan1. Kook 250gr cannelloni beetgaar in ruim voldoende gezouten water. Spoel ze en zet ze even opzij in koud ... bekijk recept »
8 VERSE LASAGEVELLEN 400 GR RICOTTA 200 GR RAUWE HAM 2 EIEREN 100 GR VERSE SPINAZIE 1 UI 3 DL TOMATENSAUS 1 TEENTJE KNOFLOOK 2 EL OLIJFOLIE 150 GR GEMALEN PARMEZAAN 2 EL GESNIPPERDE BIESLOOK 2 EL GEHAKTE BLADPETERSELIE NOOTMUSKAAT PEPER EN Z... bekijk recept »
2 grote courgettes 500 gr ricotta 1/2 bosje bieslook, gesnipperd 1 sjalot, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 handvol peterselie, gehakt 1 handvol peterselie, gehakt peper en zout olijfolie 500 gr cannelloni 1 bolletje mozzarella in ... bekijk recept »
200 g pastameel De Secco 2 eieren 2 lepels olijfolie 200 g americain natuur 100 g fazantenpastei of andere pastei 1 ei 2 à 3 lepels groene pesto 3 lepels geraspte Parmezaan pezo 1 potje tomatensaus voor pasta 2 dikke vleestomaten 1 rode pap... bekijk recept »
300 gram ricotta 20 gram Parmezaanse kaas 2 eetlepels bladpeterselie 2 eetlepels verse basilicum 2 eieren 300 gram verse spinazie 1 pak cannelloni 2 eetlepels Bertolli extra vergine olijfolie 350 gram rauwe ham 1 eetlepel Bertolli voor bakken ... bekijk recept »