Recepten met cannelloni

151 recepten met cannelloni

Cannelloni

Cannelloni Cannelloni zijn grote, lange pastabuisjes die meestal gevuld zijn met een mengsel van vlees, kaas en groenten. Ze worden vervolgens overgoten met een tomatensaus en gebakken in de oven. Cannelloni is een traditioneel Italiaans gerecht dat vaak wordt geserveerd als hoofdgerecht.

Cannelloni van rog met paddestoelvulling en truffe

4 middelgrote rogfliets (120 g per persoon) 4 eetlepel Becel Bakken & Braden Vloeibaar 16 kraakverse teentjes look 1/2 koffielepel citroensap 1/2 l kippenfond aardappelpuree groene groenten (snijbonen, sluimererwten, zeekraal) truffelpasta truffe... bekijk recept »

Cannelloni gevuld met linzenpuree

6 vellen volkoren cannelloni 250 gm oranje linzen 5 eetlepels olijfolie 5 teentjes teentjes knoflook uit de pers 1 ui 1 theelepel oregano 1 theelepel komijn 1 groene peper, ontpit en fijngehakt 1 zeezout 1 zwarte peper 50 gm broodkruimels 150 gm cott... bekijk recept »

Vegetarische cannelloni

12 cannelloni-rollen 1 ui 2 teentjes look 1 aubergine 1 courgette 3 el Solo Vloeibaar 5 dl passata 1 blokje Knorr Bouillon Finesse Mediterraan 2 bolletjes mozzarella verse basilicum 75 g Parmezaanse kaas 1. Verwarm de oven voor op 180°C.2. K... bekijk recept »

Cannelloni

Voor 4 Personen: Voor de vulling: - 400 gr gemengd gehakt - 1 sjalotje - 2 el peterselie (gesnipperd) - 1 tl mosterd - paprikapoeder - curriepoeder - zout en peper - 1 el worchester saus - enkele druppels tabasco Voor de saus: - 1 blik gepelde tomate... bekijk recept »

Cannelloni met reuzegarnalen

6 soeplepels olijfolie 1 bont lente uitjes 1 teentje look 400 gr grote garnalen of scampis (gepeld) 4 tomaten 100 gr witte champignons 2 soeplepels bloem 1 tas witte wijn grof zeezout witte peper van Penja 1 pakje koriander 200 gr mozzare... bekijk recept »

Cannelloni van aubergine

Voor 4 personen: 2 aubergines 750 g bereid gehakt 400 g tomatenblokjes (blik) 2 dl groentebouillon (1/2 blokje opgelost in 2 dl heet water) 1 ei 100 g zure room 2 eetl. paneermeel 2 teentjes knoflook 3 takjes peterselie kruiden: 2 koffiel. kruidentui... bekijk recept »

Spinazie-ricotta-cannellonie met tomatensaus

12 cannelloni1 kg jonge spinazie750 g tomaat375 g ricotta2 tl nootmuskaat1. Was de spinazie en verwijder de steeltjes. 2. Ontvel de tomaten en duw ze door een zeef. 3. Verwarm de oven voor op 180°C. 4. Blancheer de spinazie 1 minuut. Giet de spin... bekijk recept »

Canalones A La Catalana

1,25 dl olijfolie 250 gram gehakthalf om half 1 kipfiletin kleine stukjes 200 gram kippenleverin kleine stukjes 1 uigesnipperd 1 preiin dunne ringen 2 eetlepels paneermeel zout en peper 50 gram boter 60 gram bloem 5 dl bouillon 5 dl melk 1 theelepel ... bekijk recept »

Canneloni Met Paddestoelensaus

Benodigdheden voor 4 personen 10 lasagnevellen 500 gr champignons 2 knoflook tenen 20 gr. gedroogde funghi porcini of 500 gr kastanje paddestoelen 6 dl melk 65 gr. boter 40 gr. bloem zout/ peper snufje nootmuskaat 3 el olijfolie 10 plakken jong beleg... bekijk recept »

Canneloni met kip enspekjes

1 Kipfilet 150 g gerookt spek 1 courgette 1 liter kippebouillon 1 klontje boter 3 eetlepels bloem 1 koffielepel marjolein 100 g gemalen kaas 1 pak cannelloni1. kook de kipfilet in kippebouillon gaar2. snij de courgette in kleine blokjes en kook... bekijk recept »

Pagina 14 van 16