Recepten met cannelloni

151 recepten met cannelloni

Cannelloni

Cannelloni Cannelloni zijn grote, lange pastabuisjes die meestal gevuld zijn met een mengsel van vlees, kaas en groenten. Ze worden vervolgens overgoten met een tomatensaus en gebakken in de oven. Cannelloni is een traditioneel Italiaans gerecht dat vaak wordt geserveerd als hoofdgerecht.

Cannelloni Met Paddestoelen

4 cannelloni (liefst een soort die je niet voor hoeft te koken)z p2 el boter1 kleine sjalot100 gram cantharellen150 gram kalfsgehakt3 blaadjes salie8 el creme fraiche50 gram geraspte parmezaanse kaas. Oven voorverwarmen op 180C. Creme fraiche mengen ... bekijk recept »

Cannelloni met tonijn en spinazie

2 blikjes tonijn (op olie) 300 g verse spinazie 3 eetl. olijfolie zout 12 cannelloni 100 g extra belegen geraspte kaas Voorbereiding: Laat de tonijn uitlekken. Haal de tonijn los met een vork. Was en droog de spinazie. Verwarm de oven voor op 190ºC.... bekijk recept »

Cannelloni met tonijn en spinazie

2 blikjes tonijn (op olie) 300 g verse spinazie 3 eetl. olijfolie zout 12 cannelloni 100 g extra belegen geraspte kaas Voorbereiding: Laat de tonijn uitlekken. Haal de tonijn los met een vork. Was en droog de spinazie. Verwarm de oven voor op 190ºC.... bekijk recept »

Cannelloni met basilicum-rozemarijnpesto

1 eetlepel olijfolie200 gram pompoen of courgette, in zeer kleine blokjes250 gram ricotta150 gram beenham, in dunne reepjes6 eetlepels pesto16 buisjes cannelloni150 milliliter room1 ei20 gram geraspte parmezaanse kaasovenschaal, ingevetaluminiumfolie... bekijk recept »

Cannelloni met zoete ricottavulling en chocoladesaus

8 gedroogde gladde pastavellen50 g blanke hazelnoten200 g ricotta1 eetl. vloeibare honing2 eetl. sinaasappelmarmelade100 g frambozen100 ml slagroom (Melkan)100 g pure chocolade, grof gehaktplasticfolie1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook... bekijk recept »

Cannelloni met paddestoelen en ricotta

24 vellen lasagne 2 teentjes knoflook, fijngesneden 500 g paddestoelen, grofgehakt zout peper nootmuskaat 300-400 g ricotta 50 g geraspte pecorino 2-3 el fijngesneden peterselie 100 g rauwe ham 1. 1 - Kook de lasagnevellen volgens gebruiksaanwij... bekijk recept »

Canneloni met ricotta

2 tl olijfolie 12 cannelloni's 500 g brocolli (in roosjes) 75 g vers broodkruim 1,5 dl melk 4 el olijfolie (plus extra om in te vetten) 225 g ricotta snufje nootmuskaat 6 el parmesaanse kaas of pecorino 2 el pijnboompitten zout en zwarte peper 1... bekijk recept »

Cannelloni met verse zalm, spinazie en zuring

8 stukken zalm (elk van 70 tot 80 g) 200 g verse spinazie (liefst jonge) 80 g verse zuring 80 g Solo 1 blokje Knorr Kruiden Bouquet Italiano 4 dl light-room 60 g kaas 8 lasagnevellen, voorgekookt zout en peper 1. Spoel de stukjes zalm, haal de gra... bekijk recept »

Cannelloni van kalfsvlees met fontina en salie

8 cannelloni’s 500 g kalfsvlees 100 g fontinakaas 5 sneetjes parmaham 5 blaadjes salie 1 ei 1 dl room 25 cl witte wijn 7 tomaten 1 ui 1 laurierblad 2 takjes tijm 1 teentje knoflook 1 wortel Solo Vloeibaar peper van de molen zeezout 100 g font... bekijk recept »

Cannelloni met spinazie

2 dozen cannelloni 1 kg spinazie (zonder room) 500 gr Ricotta ( santa lucia ) 2 pakjes spekblokjes (gezout of gerookt ) 4 potjes room 2 pakjes parmezaan 1 pak serrano of prociutto Peccorinokaas 2 tomaten in schijfjes basilicum beetje lookpoeder ... bekijk recept »

Pagina 7 van 16