151 recepten met cannelloni
Cannelloni zijn grote, lange pastabuisjes die meestal gevuld zijn met een mengsel van vlees, kaas en groenten. Ze worden vervolgens overgoten met een tomatensaus en gebakken in de oven. Cannelloni is een traditioneel Italiaans gerecht dat vaak wordt geserveerd als hoofdgerecht.6 vellen volkoren cannelloni 250 g oranje linzen 5 eetlepels olijfolie 5 teentjes knoflook uit de pers 1 ui 1 theelepel oregano 1 theelepel komijn 1 groene peperontpit en fijngehakt zeezout zwarte peper 50 g broodkruimels 150 g cottage cheese 1,5 dl ... bekijk recept »
16 staafjes Cannelloni 1,5 pond rundergehakt 1 gesnipperde ui ca. 3 teentjes knoflook 1 theelepel sambal zoutpeperpaprikapoederbeetje oreganotijm voor de saus: 1 pak Pomodore knoflookpoeder uienpoeder verse bieslook verse peterselie 0,25 l. slagroom ... bekijk recept »
12 canneloni?s - 500 gr rundsgehakt - 1 avocado - 2 chilipepers - 1 blik gepelde tomaten - 1 blik mais - 50 gr geconcentreerde tomaat - 50 gr boter - 70 gr bloem - 1 liter melk - komijnpoeder - curcumepoeder - nootmuskaat - 1 blokje pure bittere cho... bekijk recept »
12 stuks lasagnevellen - 500 gram diepvriesspinazie - 1 blik gepelde tomaten - 1 kleine preiin ringen - 1/2 rode paprika - 1/2 gele paprika - 1 gesnipperde ui - 0.8 liter vleesbouillon van tablet - 0.8 liter magere melk - Tartex biobin - 1 eetlepe... bekijk recept »
12 stuks lasagnevellen -500 gr. diepvriesspinazie -1 blik tomaatgepelde -1 kleine preiin ringen -0.5 stuk paprikarode -0.5 stuk paprikagele -1 stuk uigesnipperde -0.8 l. vleesbouillonvan tablet -0.8 l. melkmagere -Tartex biobin -1 el. kruid... bekijk recept »
16 cannelloni-rolletjes 450 g rundergehakt 50 g gesneden soepgroenten boter zout peper 1 ui 1 teen knoflook 1 blikje tomatenpuree basilicum oregano 1 1/2 dl vleesbouillon geraspte kaas De cannellonirolletjes in ruim water (met zout) halfgaar koken in... bekijk recept »
- 8 lasagneblaadjes - 600 g spinazie &primefilanti&prime (diepvries) - 150 g paprikareepjes (diepvries) - 200 g gerookte spekblokjes - 1/2 L melk - 100 g gemalen mozzarella - 5 eetl. boter - 5 eetl. bloem - 1 mespunt paprikapoeder - peper en zou... bekijk recept »
500 ml kant-en-klare tomatensaus voor pasta 2 verse lasagnevellenin de lengte gehalveerd of kant en klare cannellonirolletjes50 g geraspte parmezaanVulling:800 g spinazie750 ricotta100 g geraspte parmezaan2 eetlepels gehakte bladpeterselie1 gehakte d... bekijk recept »
Pastadeeg wit: 1 dl eidooier65 gr.patentbloem65 gr. harde bloem5 gr. zout. Pastadeeg zwart: hetzelfde + 2 zakjes inktvisinkt. Vulling en saus: 1 zeekreeft 500gr. of grote scampi1 zeetong +/- 500 gr. of andere lekkere vis. 1 teentje knoflook1 dl. noil... bekijk recept »
100 g bloem 4 eieren ( 3 voor het beslag en 1 voor bij de spinazie) 1/8 liter water (125 ml) 200 gram gemengd gehakt (of runder) 250 gram verse spinazie Oreganomarjoleinen Italiaanse kruiden naar smaak (Ik gebruik tegenwoordig de Kruidenmix van Verst... bekijk recept »