151 recepten met cannelloni
250 g cannelloni zout 400g rundergehakt 100 g gekookte ham 125 g champignons 3 el boter zoutpeper 1 el bloem 1 dl italiaanse rode wijn 1 fles tomatensaus (690 gr) 50 g geraspte parmezaanse kaas keukenpapier theedoek zonder wasmiddelenluchtjes ovensch... bekijk recept »
Olijfolie1 ui (fijngehakt)1 wortel (fijngehakt)2 tenen knoflook (uitgeperst)2 rijpe tomaten (ontveldontpit en in stukjes)130 g rundergehakt130 g varkensgehakt250 g kippengehakt30 ml cognac25 g boter90 ml room16 cannellonipijpjesgeraspte kaaszout en p... bekijk recept »
Voor ca. 12 stuks: 3 middelgrote preien zout 600 gram aardappelenafkokers witte peper uit de molen nootmuskaat 3 eetlepels groene pestouit potje 3? eetlepels olijfolie(traditioneel) of gesmolten boter 100 gram fijngeraspte Parmezaanse kaas Verhit een... bekijk recept »
4 cannelloni (liefst een soort die je niet voor hoeft te koken)z p2 el boter1 kleine sjalot100 gram cantharellen150 gram kalfsgehakt3 blaadjes salie8 el creme fraiche50 gram geraspte parmezaanse kaas. Oven voorverwarmen op 180C. Creme fraiche mengen ... bekijk recept »
2 blikjes tonijn (op olie) 300 g verse spinazie 3 eetl. olijfolie zout 12 cannelloni 100 g extra belegen geraspte kaas Voorbereiding: Laat de tonijn uitlekken. Haal de tonijn los met een vork. Was en droog de spinazie. Verwarm de oven voor op 190ºC.... bekijk recept »
2 blikjes tonijn (op olie) 300 g verse spinazie 3 eetl. olijfolie zout 12 cannelloni 100 g extra belegen geraspte kaas Voorbereiding: Laat de tonijn uitlekken. Haal de tonijn los met een vork. Was en droog de spinazie. Verwarm de oven voor op 190ºC.... bekijk recept »
12 pijpjes cannelloni1 ui2 teentjes knoflook1 aubergine1 courgetteverse basilicum75 g parmezaan2 bolletjes mozzarella1 Knorr Bouillonketeltje (Groenten)500 ml passatamargarinepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de cannelloni voor volg... bekijk recept »
250 g cannelloni3 teentjes knoflook2 el munt (gehakt)250 g ricotta250 g zachte geitenkaas200 g geraspte parmezaan100 g geraspte mozzarella2 el amandelpoeder1 ui (gesnipperd)2 el gehakt basilicum800 g tomatenblokjes (in blik)olijfoliepeperzout1. Fruit... bekijk recept »
8 cannelloni (grote)500 g champignons1 prei1 handvol spinazie1 ui1 teen knoflook250 g feta2 eieren200 ml roomboterolijfolienootmuskaatpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Spoel de prei en sni... bekijk recept »
400 g cannelloni500 g rundergehakt100 g maïs (uit blik)200 g bladspinazie (grof gehakt)500 g tomatenpassata2 el bloem2 el boter0.5 l melkolijfolie2 teentjes knoflook (fijngehakt)nootmuskaatzoutpeper1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Hak de knof... bekijk recept »