1000 recepten met rijst
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »
400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »
400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »
400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »
400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »
400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »
400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »