Recepten met rijst

1000 recepten met rijst

Rijst

Rijst Rijst is een graansoort dat al duizenden jaren wordt gegeten. Het is een belangrijke voedselbron voor veel mensen over de hele wereld. Rijst is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Gele Rijst Met Oosterse Burgers

1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »

Gele Rijst Met Oosterse Burgers

1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »

Gele Rijst Met Oosterse Burgers

1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Pagina 45 van 100