Recepten met rijst

1000 recepten met rijst

Rijst

Rijst Rijst is een graansoort dat al duizenden jaren wordt gegeten. Het is een belangrijke voedselbron voor veel mensen over de hele wereld. Rijst is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Rijst Met Paprika's En Parmaham

250-300 gram droogkokende rijstzout1 groene en 2 rode paprika'sontveldvruchtvlees in smalle reepjes gesnedenca. 3 eetlepels(zonnebloem)olie3 tomatenontveldvruchtvlees in smalle reepjes gesneden200-250 gram Parmahamdunne plakkenin smalle reepjes gesne... bekijk recept »

Rijst Met Paprika's En Parmaham

250-300 gram droogkokende rijstzout1 groene en 2 rode paprika'sontveldvruchtvlees in smalle reepjes gesnedenca. 3 eetlepels(zonnebloem)olie3 tomatenontveldvruchtvlees in smalle reepjes gesneden200-250 gram Parmahamdunne plakkenin smalle reepjes gesne... bekijk recept »

Pagina 46 van 100