1000 recepten met rijst
Rijst is een graansoort dat al duizenden jaren wordt gegeten. Het is een belangrijke voedselbron voor veel mensen over de hele wereld. Rijst is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »