1000 recepten met rijst
250 g rijst 500 g kipfiletin reepjes 200 g taugé 1/4-1/2 tl geelwortelpoeder (koenjit) 1 el olie 3 el milde Indiase currypasta (pot à 280 gPataks) 6 el grofgesneden koriander peper zout 2 teentjes knoflookgeperst 3-4 lente-uitjesin r... bekijk recept »
250 g rijst 500 g kipfiletin reepjes 200 g taugé 1/4-1/2 tl geelwortelpoeder (koenjit) 1 el olie 3 el milde Indiase currypasta (pot à 280 gPataks) 6 el grofgesneden koriander peper zout 2 teentjes knoflookgeperst 3-4 lente-uitjesin r... bekijk recept »
250 g rijst 500 g kipfiletin reepjes 200 g taugé 1/4-1/2 tl geelwortelpoeder (koenjit) 1 el olie 3 el milde Indiase currypasta (pot à 280 gPataks) 6 el grofgesneden koriander peper zout 2 teentjes knoflookgeperst 3-4 lente-uitjesin r... bekijk recept »
250 g rijst 500 g kipfiletin reepjes 200 g taugé 1/4-1/2 tl geelwortelpoeder (koenjit) 1 el olie 3 el milde Indiase currypasta (pot à 280 gPataks) 6 el grofgesneden koriander peper zout 2 teentjes knoflookgeperst 3-4 lente-uitjesin r... bekijk recept »
250 g rijst 500 g kipfiletin reepjes 200 g taugé 1/4-1/2 tl geelwortelpoeder (koenjit) 1 el olie 3 el milde Indiase currypasta (pot à 280 gPataks) 6 el grofgesneden koriander peper zout 2 teentjes knoflookgeperst 3-4 lente-uitjesin r... bekijk recept »
250 g rijst 500 g kipfiletin reepjes 200 g taugé 1/4-1/2 tl geelwortelpoeder (koenjit) 1 el olie 3 el milde Indiase currypasta (pot à 280 gPataks) 6 el grofgesneden koriander peper zout 2 teentjes knoflookgeperst 3-4 lente-uitjesin r... bekijk recept »
250 g rijst 500 g kipfiletin reepjes 200 g taugé 1/4-1/2 tl geelwortelpoeder (koenjit) 1 el olie 3 el milde Indiase currypasta (pot à 280 gPataks) 6 el grofgesneden koriander peper zout 2 teentjes knoflookgeperst 3-4 lente-uitjesin r... bekijk recept »
250 g rijst 500 g kipfiletin reepjes 200 g taugé 1/4-1/2 tl geelwortelpoeder (koenjit) 1 el olie 3 el milde Indiase currypasta (pot à 280 gPataks) 6 el grofgesneden koriander peper zout 2 teentjes knoflookgeperst 3-4 lente-uitjesin r... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »
1 ei - 500 gram half-om-half gehakt - 1 eetlepel kerriepoeder - 1 1/2 dl. kerriesaus - 2 eetlepels koriander - 2 lente-uitjes - 75 gram paneermeel - zout en peper- 325 gram gele rijst Neem bij voorkeur koude kerriesaus (uit de fles). Snijd de lente... bekijk recept »