1000 recepten met bloem
Biscuit 1:5 eieren200 g suiker200 g zelfrijzende bloem Biscuit 2:2 eieren150 g suiker150 g zelfrijzende bloem Biscuit 3:2 eieren100 g suiker100 g zelfrijzende bloem Voor de vulling:150 g suiker1 l verse room350 ml abrikozenconfituur500 ml kant-en-kla... bekijk recept »
100 g gegrilde hazelnoten, ontveld110 g suiker 2 el50 g bloem 1/2 tl bakpoeder2 eieren60 ml melk1 zakje vanillesuiker100 g zachte boter, gesmolten en afgekoeld2 rijpe peren, in reepjes150 ml slagroom1. Beboter een bakvorm van 25 cm diameter. Meng de... bekijk recept »
Solo 250 g courgette, gewassen en fijn geraspt 3 eieren 130 g suiker geraspte schil van 1 limoen 1 cm verse gember, geschild en fijn geraspt 2 theelepels bakpoeder 1 mespunt zout 200 g bloem 150 ml zonnebloemolie1. Verwarm de oven tot 180°C. Vet... bekijk recept »
500 gr tarwebloem 1/2 tl zout 4 eieren licht geklutst 1/2 tl olijfolie 1. 1 Strooi de bloem en het zout in de mengkom. Voeg de2. eieren en de olie toe en mix alles met de K-klopper op de3. hoogste stand 1 tot 2 minuten tot het mengsel op4. broodkrui... bekijk recept »
500 gr bloem (type 00) 5 kleine eieren 1/4 glas water pastamachine1. doe de bloem in eenkom en maak in het midden een kuiltje. breek er de eieren in en schenk er het water bij.schep wat bloem over de eieren en roer alles flink om met een houten lep... bekijk recept »
1 1/2 eet lepel droge gist of 30 gr verse 0,6 dl warm water 3 dl lauw/warme melk 100 gr suiker 1 theelepel zout 500 à 600 gr bloem 100 gr boter 2 eieren 1. Los de gist in een grote beslag kom in het warme water op, voeg de melk suiker het zout ... bekijk recept »
500 gr broodbloem 25 gr verse gist of zakje gedroogde gist 2,5 dl melk 3 eieren 100 gr boter 75 gr rozijntjes 50 gr suiker of suikerparels 1 eetl fijne suiker 1 teelepel zout1. week de rozijntjes, bloem in een groete mengkom kuiltje in midden van ... bekijk recept »
2 rijpe bananen 140 gr fijne suiker 1 zakje vanillesuiker 3 eieren 140 gr solo, bakken en braden 140 gr zelfrijzende bloem solo vloeibaar om in te boteren bloem om te bestrooien 1. Verwarm de oven voor op 180°.2. Pel de bananen en snij ze in plakj... bekijk recept »
150 gr bloem 1 zakje bakpoeder 3 eieren 180 gr surimi sliertjes 1 dl olijfolie 1,5 dl melk 15 sprietjes bieslook 1 soeplepel comijnpoeder peper en zout 1. Warm de oven op 180 graden, meng de bloem met het bakpoeder, olie, melk,,eieren en comijnp... bekijk recept »
200 g havermoutvlokken 70 g rietsuiker 120 g Solo bloem 100 g muesli 1. Kneed alle ingrediënten door elkaar en voeg bloem bij indien het deeg te plakkerig is. 2. Laat in de koelkast opstijven. 3. Verdeel met een scherp mes in plakjes en schik op ee... bekijk recept »