1000 recepten met peterselie
Peterselie is bekend om zijn verfijnde, hartige smaak.1 kg asperges 10 gr zout 1 bosje bieslook 2 dl vinaigrettesaus 1 tl mosterd 4 eieren 1 dl mayonaise 1 bosje peterselie 1 bosje radijsjes Voor de vinaigrettesaus 1,5 dl slaolie 1/2 dl kruidenazijn 1/2 tl mosterd Witte peper uit de molen Z... bekijk recept »
4 eieren 400 gram kippelevers 2 grote tomaten 150 gram champignons 4 sjalotjes Peterselie Paneermeel 150 gram boter 100 gram gerookt spek 2 uien 1 wortel 2 teentjes knoflook 1 stengel selderij 20 gram bloem 3 dl bouillon 1 bouquet garni Tomatenpuree ... bekijk recept »
200 gr mozarella blikje ansjovis 100 g boter 1 el kappertjes citroen 3 takjes peterselie 3 eieren paneermeel stokbrood veldsla Laat 3 ansjovisfilets goed uitlekken en snijd de ansjovisfilets, de kappertjes in fijne stukjes, hak de peterselie fijn. Ve... bekijk recept »
1 ui 1 winterwortel 1 bleekselderij 1 bosje peterselie 2 takjes tijm 2 laurierblaadjes 1 el citroensap 1 dl wittewijn azijn 4 forelen 50 g boter 2,5 dl room zout peper Maak de ui, wortel en selderij schoon en hak ze grof. Doe de groente met de helft ... bekijk recept »
300 gram gepelde grijze garnalen 3 eieren 500 gram aardappelen 5 dl gevogeltebouillon ( voor de puree) 1/2 bussel bieslook , fijngehakt boter nootmuskaat 2,5 dl gevogeltebouillon ( voor de saus) 1/2 bussel peterselie 2 dl hollandse saus ( mag u... bekijk recept »
1 kg lamsbout (zonder bot) 1 ui 1 bosje peterselie 1 laurierblad 1 tl gedroogde tijm 1 tl peperkorrels 500 ml droge witte wijn 1 kg aardappels zout en peper 4 el olijfolie 2 el boter tijm en peterselie 1 grote diepvrieszak1. DAG VAN TEVOREN BEGINNEN!... bekijk recept »
600 g spaghetti 1 kg venusschelpen 2 teentjes look platte peterselie zout zwarte peper of piment 200 g olijfolie1. Het hele gerecht valt of staat met een goede reiniging van de venusschelpen voor het koken. Je moet ze ongeveer 2 uur laten rusten in z... bekijk recept »
450 gram spaghetti 1 el olijfolie 3 dl room 1.5 dl whisky 125 gram gerookte zalm snufje cayennepeper 2 el verse peterselie fijngehakt 85 gram verkruimelde feta (uitlekgewicht) zout/peper takje peterselie 1. 1:doe de spaghetti in een pan kokend w... bekijk recept »
700 g gehakt van rund en varken 2 AUBERGINES 2 TEENTJES KNOFLOOK 100 g zure room 1 EI 400 g tomatenblokjes (diepvries) 2 dl groentebouillon (1/2 blokje opgelost in 2 dl heet water) 2 eetl. paneermeel 1 eetl. olijfolie 3 takjes verse peterselie... bekijk recept »
400 g fijne tagliatelle 150 g dikke plakjes rauwe ham 250 g champignons 3 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar 1 zak (450 g) Bertolli Pastasaus Pittig 1 bosje (ca. 30 g) peterselie 1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking... bekijk recept »