Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Quiche met zalm

1 rol kant en klaar kruimeldeeg 150 gr zalmfilet zonder vel 50 ml melk 100 gr gerookte zalmplakjes 80 gr geitenkaas 2 eieren 2 eidooiers 200 ml room 1 el vers gesnipperde dragon peper&zout (pezo) bakvorm, diameter 28 cm, hoogte 2,5 cm bakerwten/... bekijk recept »

vislasagne met warmoes

1 blokje groentenbouillon 600 g pangasiusfilet 600 g warmoes (snijbiet) 20 cl room voor de warmoes peper en zout 20 cl room voor de vis sap van 1 citroen 2 eetlepels graantjesmosterd 2 eetlepels dragon 9 tot12 lasagne vellen solo gemalen kaas ... bekijk recept »

Parmentier van zeevruchten

600 gr zeevruchten (ev diepvries) 2 kervelbolletjes (diepvries) 800 gr aardappelen 2 fingesnipperde sjalotten 250 gr champignons (in 4 gesneden) 1 dl witte wijn 1 eetlepel witte wijnazijn 2 dl visfond 30 gr geraspte parmezaan 3 eetlepels boter 2 &#... bekijk recept »

Knorhaanfilet in rodewijnboter

8 knorhaanfilets (=rode poon = roodbaars) van 60 gr./stuk boter 1 eetlepel gehakte sjalot 2 dl rode wijn 1/2 dl rode porto 1 teentje look 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 eetlepel gehakte peterselie 1 eetlepel gehakte dragon 4 peterselie bloemp... bekijk recept »

Tomaat gevuld met tonijnsalade

1 kg tonijn 0,900 kg tomaat A 5 st. ei 0,300 l mayonaisesaus 0,100 l room 0,150 kg ui 0,030 kg peterselie 0,010 kg kervel 0,010 kg dragon 1/2 st. kropsla 3 st. citroen Peper Zout1. Licht gezouten water aan de kook brengen.2. De hittebron verl... bekijk recept »

Scampi’s in pernodsaus

8 a 10 per persoon gepelde en gekuiste scampi's beetje olijfolie klontje boter 2 sjalotten fijngesneden 2 teentjes knoflook ( mag meer zijn en naar eigen smaak) 1/2 venkel 450 ml room (of koffiemelk) 1 potje visfond 1/2 liter visbouillon 1 eetle... bekijk recept »

Gegratineerde zalm met tomaten en komkommer

4 stukken Zalmfilets ( 150g elk) 1 komkommer 4 - 6 tomaten 1 teentje knoflook 5 a 6 takjes dragon 1/2 limoen 200 gram mozzarella 50 gram pijnboompitten 2 eetlepel paneermeel 6 eetlepels olijfolie Zout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rooste... bekijk recept »

Millefeuile met kippenwit, bladspinazie

1 eetlepel Solo Vloeibaar 0.5 blokje Knorr Finesse groentebouillon 1 eetlepel suiker 300 g bladspinazie 1 ei 1 eetlepel verse dragon 1 kipfilet 1 witloofstronk 1. Bereid de bladspinazie zoals aangegeven op de verpakking. 2. Snij het witloof in fi... bekijk recept »

Gepersilleerde kipterrine

1 l krachtige kippenbouillon 600 g kippenwit 2 wortelen 3 blaadjes gelatine 4 eetlepels fijn gehakte platte peterselie 1 eetlepel fijn gehakte dragon 1. Het loont de moeite om voor deze bereiding zelf een krachtige kippenbouillon te trekken met ka... bekijk recept »

Kipfilet met preisaus

4 enkele kipfilets 50 gr bloem 60 gr solo, bakken en braden 2 preien, gekuist 2,5 dl droge witte wijn 2,5 dl kippenbouillon, of water met blokjes 1 tl dragon peper&zout (pezo)1. Wentel de kipfilets door de bloem, kruid met pezo en bewaar de overg... bekijk recept »

Pagina 99 van 100