1000 recepten met uien
400 gr klapstuk zout 1-1/2 kg winterwortelen 2 kg aardappelen 500 gr uien 80 gr rundvet of half rundvet half reuzel peper Voorbereiding Was het vlees en laat het in zoveel waterdat het vrij ruim onderstaatmet wat zoutgedurende 1/1/2 uur kokenVoeg da... bekijk recept »
1/4 cup (60 ml) honing dijon mosterd 1/2 cup (100 ml) olijfolie 8 middelgrote aardappelen 2 middelgrote uien gehakte peterselie 4 theelepels mosterd Hulpmiddelen Oven groot bakblik Hulpmiddelen - Oven groot bakblik Voorbereiding Snij de aardappelen... bekijk recept »
1 kilo aardappelen 350 gram kippenlevertjes 4 uien 1/2 liter bouillon 3 dl melk 80 gram boter 50 gram bloem 1 eetlepel tomatenpuree 1 teentje knoflook zout - peper paprika nootmuskaat tijm 50 gram geraspte kaas paneermeel. Maak de uien ... bekijk recept »
Kipfilet 2 grote paprikas 3 uien pakje tomatensoep 1 groot blik perziken 2 pakken rijst Hulpmiddelen Hapjespanbak voor kipfilet als het gesneden islitermaat voor tomatensoep en garde om water en tomatensoep te mengen Hulpmiddelen - Hapjespanbak voor... bekijk recept »
Voorgerecht voor 4 personen bereidingstijd: 20 tot 35 minuten 355 kcal / 1489 kj p.p. 100g Hollandse garnalen 2 grote uien 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie 1 1 melk 25 g boter 25 g bloem 1 eetlepel tomatenpuree 2 visbouillontabletten peper no... bekijk recept »
Mechelse koekoek 1 peultjes 100 gr broccoli 1 bosje wortelen 2 jonge uitjes 1 bosje sojascheuten 200 gr arachideolie sojasaus vloeibare honing 1 soeplepel balsamicoazijn 1 koffielepel gevogeltebouillon peper Bereidingswijze Meng in een kom de honin... bekijk recept »
7 middelgrote aardappelen - 2 1/2 eetlepel boter - 2 eetlepels arachide-olie - 3 grote uien - 16 platte ansjovisfilets - witte peper - 2 soeplepels droge broodkruimels of paneermeel - 2 eetlepels boterin kleine blokjes gesneden - 1/4 liter slagroom -... bekijk recept »
1 kg lamsschouder 1 kg aardappel 2 grote uien 1 el parelgerst 450 ml kippebouillon peterselie Hulpmiddelen Braadpan Hulpmiddelen - Braadpan Voorbereiding Verdeel het vlees met een scherp mes in ca. 8 stukken en verwijder het overtollig vet. Schil de... bekijk recept »
2 grote uien 1 teentje knoflook 2 el olijfolie 1 liter melk 25 gr boter 25 gr bloem 1 el tomatenpuree 2 visbouillontabletten peper 100 gr garnalen nootmuskaat 2 el bieslook Pel de uien en snipper ze fijn. Pel het teentje knoflook en hak he... bekijk recept »
Lamsbout van ca. 1,5 kilo. 2 uienbol knoflookpeper en zout. Hulpmiddelen Grote braadzak. Hulpmiddelen - Grote braadzak. Voorbereiding Uien schoonmaken en in stukjes snijden. Knoflook pellen en in stukjes hakken. Bereidingswijze De lamsbout inwrijve... bekijk recept »