128 recepten met schorseneren
4 KABELJAUWHAASJES VAN 200GR 16 kasteelaardappelen (in langwerpige 6-kantige vorm gesneden aardappelen) 1 kg verse schorseneren 1 bokaaltje kalfsjus 1 BOKAALTJE KALFSJUS 1 EL GEHAKTE PETERSELIE ENKELE KERVELPLUKSELS 2 DL ROOM BOTER EN OLIJFOLIE PE... bekijk recept »
Voor 4 personen: 800 g kipfilet 2 eetl. boter 3/4 eetl. tijm instantsausbinder voor donkere sausen peper en zout Voor de schorseneren: 500 g schorseneren (vers of diepvries) 100 g gerookte spekblokjes 1 sjalot 1 eetl. boter 1 koffiel. 'mosterd 2 laur... bekijk recept »
8 poon filets 4 schorseneren sap van 1/2 citroen een geutje room of melk nootmuskaat peper en zout voor de blanke botersaus: 1 dl witte wijn 150 g malse boter 1 fijngesneden sjalot sap van 1/2 citroen peper en zout groentenvulling: 1 prei 1 wortel 1 ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 hertenribben (hertenrack) 1/2 kilo schorseneren (geschild) 500 gram spruitjes half bakje aalbessen 50 gram boter (om te bakken) 300 gram boter (voor de saus) 150 ml witte wijn 150 ml witte wijn azijn 2 sjalotten (gesneden) 3 tenen ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 hertenribben (hertenrack) 1/2 kilo schorseneren (geschild) 500 gram spruitjes half bakje aalbessen 50 gram boter (om te bakken) 300 gram boter (voor de saus) 150 ml witte wijn 150 ml witte wijn azijn 2 sjalotten (gesneden) 3 tenen ... bekijk recept »
1 pot schorseneren1 uimaggi bouillon italiaanse kruiden Bak de ui en roerbak de schorseneren mee. doe er een scheutje water bij en een kneepje bouillon. even laten pruttelen. bekijk recept »
400 gram schorseneren 2 eetlepels azijn 2 eetlepels melk zout 150 gram champignons klontje margarine of boter 1-2 eetlepels tomatenpuree 1 eetlepel verse dragon (of 1 theelepel gedroogde dragon) Snij de schone wortels in stukken van 5 centimet... bekijk recept »
4 makrelenschorseneren4 bergappelsienen100 g parmezaanse kaas16 schijfjes zwarte truffel (Perigord of Tricastin)1 bot pimpernel1 soeplepel honingeen snuifje gevanileerde suiker. De schorseneren in dunne plakjes snijden en ze krokant bakken in een pan... bekijk recept »
4 stukken rogvleugel van 350 g elk,1 l visbouillon,1 pak schorseneren,250 g sluimererwten,50 g boter,2 eetlepels kappertjes,2 eetlepels gesnipperde peterselie,1 eetlepel gesnipperde dragon, citroensap,azijn,peper en zout naar smaak Schilkde schorsene... bekijk recept »
125 gram rauwe ham ? 40 gram geraspte kaas - 400 gram schorseneren ? zout. voor de saus: 20 gram boter ? 20 gram bloem ? 1 dl. bouillon van een tablet ? 1 dl. melk ? zoutpeper en nootmuskaat ? snufje chilipoeder ? 1 eierdooier. De schorseneren in wat... bekijk recept »