261 recepten met eekhoorntjesbrood
250 gr champignons (girollescèpes,kastanjechampignons250 gr gorgonzola,2à3 el light room1 el geroosterde pijnboompittenolijfolie,sjalotten versnipperd1 lookteentjezout en rood pepertje,peterselie Borstel de champignons af en snij ze in gr... bekijk recept »
- 800 gram aardappels - 200 gram bloem - 90 gram geraspte Parmezaanse kaas - Zout en peper naar smaak - 300 gram cherrytomaatjes - 1 zakje gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) - 2 courgettes ongeveer 150 gram - 1 teentje knoflook - 1 sjalot - 200 gr... bekijk recept »
20 gram funghi porcini (eekhoorntjesbrood). 125 ml kokend water. 2 el olijfolie. 2 teentjes knoflookgesnipperd. 1 preiin stukjes. 6 sjalottengesnipperd. 300 gram kleine champignons. 500 gram bospaddestoelen. 2 el bloem. 1 liter bouillon. 1 kop dikke ... bekijk recept »
700 g boleten of eekhoorntjesbrood, 50 g boter, 1 teentje knoflook, halve sjalot, 4 dikke sneden wit brood, gehakte peterselie, peper en zout. Bereidingswijze Maak de paddestoelen zuiver met een bostel of met een vochtige doek. Verwijder eventueel de... bekijk recept »
8 dl kippenbouillon200 g gaar kippenvlees (waarvan de bouillon is getrokken)70 g boter1 gesnipperde sjalot of kleine ui1 el fijngehakte peterselieminimaal 150 g cantharelleneekhoorntjesbrood of champignons (schoongemaakt en ragfijn gehakt)35 g bloemz... bekijk recept »
200gr risottorijst. 450gr paddestoelen. 200gr sjalotten. 1 teentje knoflook. 2 dl droge witte wijn. 8 dl groentebouillon. 2 eetlepels olijfolie. 75 gr parmezaan of grana padano. 50 gr boter. 50gr ijskoude boter in vlokjes. 1 takje tijm. 12 blaadjes s... bekijk recept »
4-6 plakjes diepvries bladerdeeg1 sjalotje175gr grotchampignons,1teentje knoflook2el boter of margarine1flesje maggie basis voor champignoncremesoep1takje tijm,0,5dl sherry en eierdooier. Bereidingswijze Verwarm de oven op 200graden. Ontdooi het blad... bekijk recept »
2 flinke eendenborsten 8 artisjokken 4 eekhoorntjesbrood paddestoelen 120 ml walnotenolie pijnboompitten peterselie kervel laurierblaadje witte peperkorrels grof zeezout VOOR DE VINAIGRETTE: 100 ml olijfolie 25 ml wijnazijn 50 ml truffelnat peper en ... bekijk recept »
Voor 2 potten a 500 gram: 1,5 kilo zeer verse paddestoelen bijvoorbeeld een mengsel van porcinieekhoorntjesbroodhoningzwamcantharellenshii-takes en kastanjechampignons 1 liter witte wijnazijn 5 dl water 20 zwarte peperkorrels 10 laurierblaades ... bekijk recept »
2,4 kg verse champignons 20 gr gedroogd eekhoorntjesbrood (boleten of funghi porcini) 2 theel zout 3 L groentebouillon (van 2 tabletten) 2 laurierbladeren,br> 8 pimentbolletjes 2 takjes tijm 12 peperbolletjes 0,8 dl medium sherry Hulpmiddelen Bereid... bekijk recept »