261 recepten met eekhoorntjesbrood
1/2 kg tongilets, gefileerd groene kool beukenzwam lardo di collonato groene sla 350 g vastkokende aardappelen (nicola) 100 cl melk 35 g boter 50 cl kookvocht van de aardappel espuma fles 2 gaspatronen peper zout sjalot eekhoorntjesbrood rode wi... bekijk recept »
Paddenstoelenrisotto 50 g gedroogd eekhoorntjesbrood 1 sjalot een scheut olijfolie 250 g risottorijst 50 ml witte wijn 750 ml kippen- of groentenbouillon 50 ml slagroom 250 g kastanjechampignons zoutversgemalen peper 50 g geraspte overjarige kaas Coq... bekijk recept »
Voor de parmezaankorst:100 g boter50 g room50 g parmezaan150 g bloem1 theelepel gist1 snuifje zout Voor de vulling:30 g gedroogd eekhoorntjesbrood30 g boter1 ui, gepeld en gehakt 1 teentje look, gepeld en gehakt300 g champignonmengeling (portobello, ... bekijk recept »
25 gram gedroogde eekhoorntjes-brood 400 gram champignons in stukjes 1 tn knoflook 50 gram pancetta 4 bosuitjes 400 gram tagliatella 2 eetl olijfolie 3 eetl creme fraiche 75 gram Parmezaanse kaas 1. Week het eekhoorntjesbrood 10 minuten in 50 ml w... bekijk recept »
25 gram gedroogd eekhoorntjesbrood 2 el olijfolie 1 el boter 2 preitjesin dunne ringen 2 sjalotjesfijngehakt 1 teentje knoflookfijngehakt 250 gram wilde paddestoelen 1,25 dl groentebouillon 1/2 tl gedroogde tijm 1,5 dl creme fraiche zout en versgemal... bekijk recept »
Voor 4 personen: sjalot 200 gr risottorijst 2 eetlepels madera 2 eetlepels cognac 4 dl kippenbouillon 1 dl paddestoelenjus 400 gr bospaddestoelen (bv. cantharellen, beukenzwammetjes, eekhoorntjesbrood, kastanjepaddestoel en hoorn des overvloed) zout ... bekijk recept »
-100 g pruimen -15 cl madera -2 blaadjes laurier -250 g varkenshaasjes -10 jeneverbessen -1 eetlepel tarwebloem -1000 g rauwe zuurkool -30 g gedroogd eekhoorntjesbrood -250 g runderstoofvlees -400 g Poolse worst (lookworst) -200 g verse worst -1 thee... bekijk recept »
Voor 4 personen: 300 g quornblokjes (diepvries) 400 g farfalle 1 kg tomaten 40 g eekhoorntjesbrood (gedroogde champignons) 300 g paprikamix (diepvries) 1 ui 2 eetl. olijfolie +/- 15 blaadjes basilicum paprikapoeder cayennepeper peper en zoutLaat het ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 g reefilet (rug) 4 witloofstronken 4 grote aardappelen 150 g eekhoorntjesbrood teentje look 2 eetlepels Xérèsazijn 1 eetlepel suiker 1/2 koffielepel peperkorrels 100 g boter peper en zout Voor de saus: 100 g Parijse champignons, ... bekijk recept »
1 sjalotje1/2 teentje knoflook150 gr cantharellen175 gr aardappels15 gr gedroogd eekhoorntjesbrood6 dl runderbouillon1 el olijfolie0,25 dl witte wijn2 takjes tijm1 eierdooier0,8 dl room4 plakjes bladerdeegpeperzout. Verhit de olie en fruit de sjalot,... bekijk recept »