132 recepten met parelhoen
4 parelhoentjes 1/2 liter bruine jus 1 glas droge witte wijn 1 el honing 2 blikken gepelde witte druiven 2 dl room 1 glas porto solo, bakken en braden maïzena peper&zout (pezo)1. Oven voorverwarmen op 200°.2. Parelhoentjes kruiden met pezo.3. Bak d... bekijk recept »
4 parelhoen filets 4 stronken witloof 1 sjalotje 1 bakje boschampignons 25 cl kalfsfond 25 cl room 1 soeplepel bloem solo en olijfolie scheutje cognac 12 kerstomaatjes peper & zout (pezo) 1 bakje blokjes gerookt spek (facultatief) 1. De filets aan... bekijk recept »
4 parelhoenfilets 4 plakjes ganzenlever 1/2 kg aardappelen 400 g fijngesneden witloof 150 g zachte boter 1 dl room 2 dl gevogeltefond 4 el sinaasappelmarmelade zeste van 1 sinaasappel nootmuskaat peper zout1. Kook de aardappelen gaar en stoof d... bekijk recept »
160 g rijst bijvoorbeeld basmati 4 tomaten 1 teentje knoflook 1 kl gedroogde oregano 1 kl paprikapoeder 1 mespunt cayennepeper zeezout 2 el Solo Vloeibaar 12 scampi’s 60 g chorizo in fijne plakjes 2 mooie parelhoenbouten 2 dl kippenbouillon 4 ... bekijk recept »
4 parelhoenfilets 1 ui (fijn gesneden) 1 wortel (in blokjes) 400 gr witte kool (fijn gesneden) 1 kl suiker 50 cl rode-wijnazijn 1 el vloeibare honing 15 cl gevogeltefond 1 trosje muskaatdruiven of blauwe 50 gr solo peper&zout1. Stoof de ui aan in ... bekijk recept »
2 jonge parelhoenders 1 tros muskaatdruiven 1/2 glaasje cognac (fine champagne) 2,5 dl room 3 à 4 el solo gehakte peterselie peper&zout (pezo)1. De parelhoenders aan de binnen- en buitenkant kruiden met pezo. In elk parelhoen 6 druiven steken. ... bekijk recept »
6 parelhoenbillen 1 ui 2 sinaasappelen 2 bakjes spek 1 glaasje Nouilly Prat1. Bak de parelhoenbillen af. Kruid het vlees met gevogeltekruiden.2. Voeg de gesneden ui en de reepjes spek toe. En laat nog even mee bakken. 3. Bedek de parelhoen met sch... bekijk recept »
4 parelhoenfilets 20 gram solo peper en zout 4 sneetjes gerookt spek 12 passievruchten 50 gram suiker 1 el azijn 2 dl room passoa 1 busseltje waterkers enkele druiven 1. snij 10 passievruchten doormidden en haal er het vruchvlees uit. laat in een... bekijk recept »
4 parelhoenfilets 200 g ricotta 100 g groene olijven 1 kl fijngesnipperde knoflook peper van de molen zeezout 500 g rucola 100 g pijnboompitten 3 el balsamicoazijn 6 el extra vierge olijfolie peper zout Solo Vloeibaar1. Hak de olijven fijn. Doe de ri... bekijk recept »
2 parelhoenfilets 10 sneetjes spek (dun gesneden) bakboter peper, zout 1. Wikkel het spek rond de parelhoenfilets. Smelt de boter en bak de parelhoenfilets. Laat enkele minuten goed doorbakken op de velkant daarna regelmatig draaien.Maak dragonsaus.... bekijk recept »