Recepten met fazant

146 recepten met fazant

Fazant

Fazant De jonge fazanten herken je aan de grijze poten en nog korte stompe sporen. Een oudere fazant heeft duidelijke donkere, bijna zwarte poten en veel langere sporen. De meeste fazanten in de winkels zijn gefokt, gewicht: 1 kg

Fazantenborst met risotto en bospaddestoelen

4 st fazantenborsten 250 gr risottorijst 1 l gevogeltefond 200 gr bospaddestoelen en 100 gr geraspte parmezaan 50 gr boter en 1 dl rode wijn 1. Risotto: Fruit de rijst glazig in de olijfolie en overgiet hem met hete fond. Laat 15 minuten rustig door... bekijk recept »

Mechelse koekoek met peperkoek

100 gram boter 1 Mechelse koekoek 10 cl water2 soeplepels olie 8 sneetjes peperkoekpeper en zout 20cl witte wijn1 gesnipperde sjalot 3 soeplepels gevogeltefond:Verwarm de oven op 200°C. Braad in een cocotte de Mechelse koekoek langs alle zijden moo... bekijk recept »

Gebakken fazantenbil met tagliatelle

Voor 4 personen: 8 fazantenbillen 450 g tagliatelle 1 prei, 1 wortel, een stuk knolselder, ui, laurier, tijm, peterselie Goede boter Peper en zoutDeel de billen zodanig dat je het onderste stuk van het bovenste scheidt. De onderste stukken gaan samen... bekijk recept »

Gebakken fazantenbil met tagliatelle

Voor 4 personen: 8 fazantenbillen 250 g tagliatelle 1 prei, 1 wortel, een stuk knolselder, ui, laurier, tijm, peterselie Goei boter Peper en zoutDeel de billen zodanig dat je het onderste stuk van het bovenste scheidt. De onderste stukken gaan samen ... bekijk recept »

Gebakken fazantenbil met tagliatelle

Voor 4 personen: 8 fazantenbillen 250 g tagliatelle 1 prei, 1 wortel, een stuk knolselder, ui, laurier, tijm, peterselie Goede boter Peper en zoutDeel de billen zodanig dat je het onderste stuk van het bovenste scheidt. De onderste stukken gaan samen... bekijk recept »

Oudjaarrecept Fazantfilets Met Gekonfijt Witloof En Een Saus Van Spruitjes

4 fazantfilets 0.5 l fazantbouillon getrokken van boutjes en karkassen 200 g spruitjes (klassiek gekookt in gezouten water) 1 eetlepel mosterd 2 dl room 1 daikon (Japanse rammenas) of grote winterwortel 0.5 kg witloof fijngesneden 1 ui fijngesneden ... bekijk recept »

Wildbouillon

Resten van wild en/of gevolgelte ( reekonijnhaaspatrijsfazantduif of parelhoen )50 gr ontbijtspek1 ui1 eetl bloemmespuntje tijm2 blaadjes laurier3 takjes selderij2 takjes peterselie met wortel100 gr soepgroente4tomatenzout en peper1 liter water. Snij... bekijk recept »

Wildbouillon

-50 g.margarine. -1 kg.wildafvalbotten,pezen,afsnijdsels, koppen enz. -grove bouquet garni,bestaande uit1/2prei,1 ui,1/2winterwortel,1/4knolselderij,1/2bos bladselderij,4kruidnagels,2laurierbladen,10jeneverbessen,15gekneusde peperkorrels,1takje verse... bekijk recept »

Wildbouillon

-50 g.margarine. -1 kg.wildafvalbotten,pezen,afsnijdsels, koppen enz. -grove bouquet garni,bestaande uit1/2prei,1 ui,1/2winterwortel,1/4knolselderij,1/2bos bladselderij,4kruidnagels,2laurierbladen,10jeneverbessen,15gekneusde peperkorrels,1takje verse... bekijk recept »

Wildbouillon

-50 g.margarine. -1 kg.wildafvalbotten,pezen,afsnijdsels, koppen enz. -grove bouquet garni,bestaande uit1/2prei,1 ui,1/2winterwortel,1/4knolselderij,1/2bos bladselderij,4kruidnagels,2laurierbladen,10jeneverbessen,15gekneusde peperkorrels,1takje verse... bekijk recept »

Pagina 13 van 15