Varkensschnitzel Met Fruit En Notensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de abrikozenstukjes en rozijnen in de bouillon.
  • 2 Bestuif de schnitzels met bloem.
  • 3 Verwarm de olie in een antikleefpan en bak de schnitzels bruin. Haal ze daarna uit de pan en hou ze warm.
  • 4 Voeg de champignons toe aan het bakvet en roerbak deze 2 tot 3 minuten. Voeg de resterende bloem bij de champignons. Giet de kippenbouillon (zonder fruit) bij de champignons en laat dit tot 1/3 inkoken. Roer de abrikozen, rozijnen en pijnboompitten door de champignons en laat dit warm worden.
  • 5 Verdeel de rijst, schnitzels en saus over 4 borden.

Varkensschnitzel Met Fruit En Notensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Duo van asperges in knapperig jasje, sausje met noten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bananasplit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes in kerrie-notensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met champignon-notensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietjessalade met ui en ricotta
15 min Bijgerecht
Bekijk recept