Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
2
sterren op basis van
5
stem(men)
person
2
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 varkensschnitzel
1 rode paprika
150 g magor (kaas, in blokjes)
1 el olie
200 g volkoren penne rigate
100 g krulslamelange
400 g stoofpeertjes (vers)
70 ml vinaigrette
Bereiding
Snijd de schnitzel en paprika in reepjes en de kaas in blokjes. Verhit in een koekenpan olie en bak 8 min. al omscheppend de schnitzel en paprika. Kook de pasta beetgaar in 6-8 min. Meng in een kom de sla met peertjes en dressing. Schep de magorblokjes door het vlees en laat smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout en verdun eventueel iets met het pastakookvocht. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Meng de saus erdoor en verwarm nog even goed door. Verdeel de pasta over borden. Serveer de salade er apart bij.
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot »
Pastaschotel met prei en garnalen »
Pasta met kaas-garnalensaus »
Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip »
Kruidige pasta met geitenkaas »
Pittige pasta met salami »
Pasta met rode zalm »
Pasta met tomaten-vissaus »