Cannelloni Met Paddestoelen

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de knoflook met de sjalotjes tot ze glazig zijn. Bak de paddestoelen mee tot ze geslonken zijn en het meeste vocht verdampt is. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met versgemalen peper en zeezout. Laat het mengsel een beetje afkoelen. Kook in de tussentijd de canneloni gaar, spoel ze af met koud water. Zorg ervoor dat ze mooi heel blijven, scheurtjes maken het vullen erg lastig. Vul de canneloni met het paddestoelen mengsel (goed aandrukken) en leg de rolletjes in het ovenschaaltje. Bedek de canneloni met plakjes mozzarella. Bak het geheel af in de over op 200?C, ongeveer 15-20 minuten tot de kaas gesmolten is en licht bruin kleurt.

Cannelloni Met Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept