Knolselderijsoep met paddestoelen
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
30 min
restaurant
Voorgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
2 uien (gesnipperd)
4 eetlepels zonnebloemolie
½ knolselderij (in blokjes)
200 ml kookroom (light)
750 ml kippenbouillon (van tablet)
200 g paddestoelenmelange (in reepjes)
½ zakje verse selderij ((a 50 g), fijngeknipt)
Bereiding
In soeppan ui in helft van olie goudbruin fruiten. Knolselderij erdoor roeren en 5 min. meebakken. Kookroom en bouillon toevoegen en 15 min. zachtjes doorkoken. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en paddestoelenmelange op hoog vuur 5 min. bakken, op smaak brengen met zout en peper. Met staafmixer soep pureren en op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier kommen verdelen en paddestoelen erin leggen. Selderij erover strooien.
Knolselderijsoep met paddestoelen is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Kaasfondue met paddestoelen »
Tofu met paddestoelen »
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie »
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes »
Knolselderijsoep met linzen en spek »
Italiaanse knolselderijsoep »
Knolselderijsoep »
Romige knolselderijsoep »