Gegrilde Gamba'S Met Romescosaus

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De koppen van de gamba′s snijden, maar ze verder niet pellen. Een insnijding maken over de rus en de donkere ader eruit halen. De gamba′s afspoelen en droog deppen. De grill voorverwarmen. De garnalen in olijolie doen en daarna verdelen over de grillplaat. Aan weerszijden in 2 tot 3 min roze grillen. Bij gebrek aan een grill, kan dit ook heel goed in een koekepan. Op een platte dienschaal leggen, samen met de partjes citroen. De saus in een apart schaaltje doen. Meteen opdienen gegarneerd met peterselie.

Gegrilde Gamba'S Met Romescosaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijn met romescosaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreel met romescosaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Met Romescosaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Paprika's In Romescosaus
30-60 min -
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept