Geroosterde Paprika's In Romescosaus

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de groene en rode paprika′s in de hete gasvlam tot het vel zwart geblakerd is. Steek ze daarvoor aan een vork en draai ze rond in de gasvlam.Laat ze 20 min. in een afgesloten plastic zak uitdampen en en verwijder dan het vel, de zaadjes en de zaadlijsten. Snijd de paprika′s in brede repen. De saus; Verwarm de oven voor op 160 graden.Rooster de amandelen en hazelnoten ong 20 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Verhit de olijfolie en bak daarin de knoflook en de broodblokjes 3-4 minuten.Verwarm in een andere pan de tomaten en rode peper en laat het mengsel zachtjes sudderen tot de saus iets is ingedikt. Breng dit mengsel op smaak met zout en peper.Maal de amandelen en noten in de keukenmachine, voeg het knoflook-broodmengsel, de azijn en de sherry toe en maal alles tot een smeuigge saus. Voeg het tomaatmengsel toe en pureer dit mee. Breng de saus op smaak met zout en peper en serveer deze bij de paprika′s.

Geroosterde Paprika's In Romescosaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijn met romescosaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreel met romescosaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Gamba'S Met Romescosaus
30-60 min -
Bekijk recept
Kip Met Romescosaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept