Grand Cru Glace

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Schil de papaja, ontpit en snij het vruchtvlees in blokjes. *Verdeel elke walnoot in

4. *Laat de griessuiker, samen met 2 el water, op een zacht vuur karameliseren. Schuif het pannetje van het vuur en giet er de ciderazijn bij. *Beweeg heen en weer tot de karamel vloeibaar wordt en zet dan opnieuw op het vuur. *Voeg er in de lengte gehalveerde vanillestok, de papajablokjes en de walnoten aan toe. Laat eventjes opborrelen en werk af met een nootje boter.

Grand Cru Glace is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Délice glacé met chocolade en hazelnoot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mango mazhar la glace
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrollade uit de oven
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cafe Glace
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept