Druivenbladeren, Gevuld Met Gehakt En Rijst

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het gehakt mengen met het sjalotje, de rauwe rijst, een flinke el. tomatenpurée, en het zout en de kruiden Dit alles goed mengen, en verdelen in 20 balletjes. De druivenblaadjes openvouwen ,en hierop een balletje gehakt leggen. De blaadjes vanaf beide zijden dichtvouwen en oprollen. De olijfolie in een hapjespan doen, en de bodem bedekken met plakken tomaat. Hierop de rolletjes leggen, en 200 cc. water toevoegen. De rolletjes in 25 à 30 min. gaarstoven in de pan met deksel en warmhouden. Het kookvocht door een bolzeef wrijven, of met de staafnixer pureren, en over de rolletjes gieten en opdienen. Eet smakelijk

Druivenbladeren, Gevuld Met Gehakt En Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warak enab (gevulde wijnbladeren)
1 uur-
Bekijk recept
Mezze met dolma's, auberginepuree en salades
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wijnbladerpakketjes met hartige en zoete vulling
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane hapjes
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept