Couscous-aspergebrood

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bekleed een broodbakvorm met plasticfolie en leg op de boden de achtergehouden asperges op een rij.Schep er het couscousmengsel op.Druk het stevig aan en dek het af met folie. Zet het een paar uur in de koelkast.Verwijder de folie van de bovenkant.Stort het couscousbrood voorzichtig op een mooie, platte schaal en verwijder de resterende plasticfolie.

Couscous-aspergebrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aspergebrood de-luxe
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept