Couscous met gehaktsaus en witte kaas
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 ui
1 aubergine
1 schaaltje half-om-halfgehakt (ca. 300 g)
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 zakje mix voor couscous (55 g)
300 g couscous
150 g witte kaasblokjes (kaas)
Bereiding
Ui pellen en snipperen. Aubergine in blokjes snijden. In droge koekenpan gehakt op laag vuur rul bakken. Ui en aubergine toevoegen en 3 min. meebakken. Tomatenblokjes, 500 ml water en mix voor couscous bij gehaktmengsel roeren. Gehaktmengsel ca. 10 min. zacht laten koken. Couscous in schaal doen en er 500 ml kokend water bij schenken. Couscous 6 min. laten wellen. Couscous over vier borden verdelen. Gehaktmengsel erop scheppen en kaasblokjes erover strooien.
Couscous met gehaktsaus en witte kaas is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Pompoentaartje met belegen kaas »
Gemarineerde kaas »
Kaas-komkommersandwich »
Pasta met kaas-garnalensaus »
Couscoussalade met tonijn »
Kip in citroensaus met groene couscous »
Kruidige bloemkoolcouscoussalade »
Israëlische eierschotel »