Gegrilde Kreeft Met Bieslookboter

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kreeften ontdooien. Ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de kreeften in de lengte in 2 helften. Smeer op elke helft afgekoelde bieslookboter. Kook de rijst. Meng de saffraan door de room, giet over de rijst, voeg de tomatenblokjes toe en meng dit alles. Houd warm. Leg de halve kreeften op het BBQ rooster of onder de ovengrill en laat 5 a 10′ bakken (gekookte kreeft hoef je slecht op te warmen) tot de boter knispert. Leg bij het opdienen wat bieslookboter op elke kreeft. Dien op met de saffraanrijst en bestrooi met gehakt bieslook.

Gegrilde Kreeft Met Bieslookboter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokje beenham & bieslookboter
15 min
Bekijk recept
Hollandse asperges met rauwe ham en bieslookboter
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde maïskolven met knoflook-bieslookboter
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept