Gewone Poolse Runderlappen

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het vlees met keukenpapier zo droog mogelijk en bestrooi het met bloem. Bak het vlees in de hete boter om en om bruin en neem het daarna uit de pan. Fruit de uien en de knoflook licht aan en schep er het paprikapoeder door. Leg het vlees weer in de pan en strooi er zout over. Giet er zoveel water bij dat het vlees net niet onder staat en laat het 1 1/2-2 uur zachtjes sudderen. Roer de tomatenpuree met de yoghurt glad. Leg het vlees op een schaal, roer het yoghurtmengsel door het stoofvocht, warm nog even door en schenk de saus daarna over het vlees.

Gewone Poolse Runderlappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept

Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Flensjes met kersen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept