Macaronigratin Met Kippenchipolata

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
(30 min. + 15 min. in de oven) 1. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenchipolata goudbruin aan beide zijden. Laat op een zachter vuur gedurende 5 min. gaar bakken. Snij in stukken van ongeveer 2 cm.

2. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een stoofpot en laat de gesnipperde sjalotten glazig stoven. Voeg de selder toe en laat al roerend even stoven. Voeg de kippenbouillon toe en laat 5 min. sudderen. Voeg de tomatenstukjes en het kruidentuiltje toe en kruid met peper en zout. Roer er de chipolata onder.

3. K?ok intussen de macaroni gaar in 4 L lichfgezouten water. Giet af en meng onder de saus. Schep in een ovenschotel en strooi er de gemalen mozzarella over.

4. Schuif in een voorverwarmde oven (180 oe) gedurende 15 min. en dien onmiddellijk op.

Macaronigratin Met Kippenchipolata is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

PENNE MET KIPPENCHIPOLATA EN GROENE GROENTEN
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
CHIPOLATA MET VENKELSTOEMP
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stevige macaronigratin
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met Spinazie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met 3 Soorten Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept