Stevige macaronigratin

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Snijd de pensen in plakken. Bak ze kort aan in een pan met wat olijfolie. Haal van het vuur.
  • 3 Kook de macaroni beetgaar in een grote kookpot met kokend gezouten water.
  • 4 Laat de pasta uitlekken. Laat boter smelten in een kookpot en voeg in één keer de bloem toe. Meng met behulp van een spatel en giet er de warme melk bij. Kruid met nootmuskaat, roer en laat koken tot de saus indikt.
  • 5 Meng ten slotte de pasta met de bechamelsaus. Voeg enkele druppels truffelolie toe en doe er ook de pensen bij. Schep het geheel in een ovenschaal. Bestrooi met geraspte kaas en zet een tiental minuten in de oven.

Stevige macaronigratin is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Macaronigratin Met 3 Soorten Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met Kippenchipolata
30-60 min -
Bekijk recept
Macaronigratin
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin met tomaten
0 min
Bekijk recept

Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige courgettechutney
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stevige ham-kaas tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept