PENNE MET KIPPENCHIPOLATA EN GROENE GROENTEN

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 (10 min.)
  • 3
    - Snij de kippenchipolata’s in stukken van 4 cm.
  • 4
    - Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
  • 5
    - Snipper de ui en het teentje knofl ook fi jn.
  • 6
    Voorbereiding
  • 7 (± 15 min.)
  • 8 1 Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg 5 min. voor het einde van de kooktijd de diepgevroren erwten toe. Haal er de erwten met een schuimspaan uit en giet de penne af.
  • 9 2 Smelt intussen de boter in een pan en bak de stukjes kippenchipolata 2 min. op een hoog vuur. Zet het vuur lager en laat nog 4 min. verder garen.1
  • 0 3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en stoof nog 5 min. Kruid met peper en zout.1
  • 1 4 Voeg de erwten en de gekruide tomatensaus toe en laat 5 min. sudderen. Meng er de stukken kippenchipolata onder.1
  • 2 Afwerking1
  • 3 Verdeel de penne over de borden en schep er de saus over.1
  • 4 Bestrooi eventueel met geraspte kaas.

PENNE MET KIPPENCHIPOLATA EN GROENE GROENTEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept