Peterselie-Rucolasoep

4
10-20 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de uien, selderblokjes en peterseliestengels aan in wat olijfolie en overgiet met de kippenbouillon. (voor wie het vetarm wil houden, gooi de groenten gewoon in de bouillon) Laat een 15 min sudderen. Gooi er de laatste 5 min de peterselieblaadjes en rucolablaadjes bij. Mix het geheel en kruid bij met peper. Voor een meer romig soepje doe je er een scheutje melk bij.

Peterselie-Rucolasoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rucolasoep
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep met kruiden
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept