Lamsstoofschotel Met Saffraan

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in gelijkmatige blokjes snijden. Uien in niet te kleine stukken snijden; knoflook snipperen of door de knoflookpers duwen. Tomaten wassen en in stukken snijden. Olie verhitten en hierin het vlees mooi laten kleuren. Uien en knoflook toevoegen en even mee laten bakken. Tomaten, tijm, laurier, zout en peper toevoegen. Even laten sudderen. Tomatenpuree en een beetje water bijdoen tot het vlees net onder staat. Goed roeren; saffraan toevoegen, aan het kookpunt laten komen en onder deksel 1 tot 1,5 uur zachtjes laten sudderen. Op het laatst tijm en laurier verwijderen en op smaak brengen.

Lamsstoofschotel Met Saffraan is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Marokkaanse lamsstoofschotel
1u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamie Oliver's Noord-Afrikaanse Lamsstoofschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Lamsstoofschotel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofschotel Met Pruimen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept