Mediterrane vissoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 20 min- restaurant Soep link Jumbo print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de venkel, de ui, de knoflook en de paprika ca. 2 min. Schep de tomatenpuree erdoor en bak het ca. 1 min. mee.
  2. Voeg de wijn, de bouillon en de saffraan toe en breng aan de kook. Kook de soep ca. 2 min. op laag vuur. Voeg de tomaat en het pangasiusfilet toe en kook de soep nog ca. 2 min.
  3. Los het aardappelzetmeel op in enkele lepels koud water en bind de soep al roerend. Breng de soep op smaak met de citroenrasp en zout en peper.
  4. Voeg vlak voor serveren de garnalen toe. Serveer de soep met boerenbrood en rouille (een soort knoflooksaus).
Mediterrane vissoep is een recept van Jumbo

Receptenzoeker