Casserole De Maman

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de spekblokjes in een hapjespan knapperig bruin in een weinig olijfolie. Haal ze uit de pan en bak in hetzelfde braadvet de kippenblokjes bruin. Kruid met peper en zout. Voeg halfweg de baktijd de stukjes worst bij. Voeg de uien en de paprika?s toe en laat een 5-tal minuten smoren. Daarna volgen de spekblokjes en pers de knoflook erover. Doe de 2 soorten bonen bij de bereiding, bestrooi heel royaal met provencaalse kruiden. Kruid bij met peper en zout. Daarna giet je de rode wijn erover, wees hier niet te zuinig mee, alles mag "onderstaan". Laat een kwartier pruttelen, serveer heet en dampend met een versgebakken brood.

Casserole De Maman is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle aardbeiensoufflé
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Karbonades met citroenworteltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt crunch met Bonne Maman jam
5 min-
Bekijk recept
nectarines met crème brûlée
0 min
Bekijk recept

Kouneli Choriatiko (Konijn Op Boerenwijze Uit Griekenland)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Casserole
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ei&Kaas Casserole
20-30 min -
Bekijk recept
Zondag Brunch Casserole
30-60 min -
Bekijk recept