Gegrilde dorade met venkel in olijvenjus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de venkel in blokjes en kook de blokjes gaar in de groentebouillon. Ontvel en ontpit de tomaat en snijd ze in blokjes. Pel de knoflook en hak hem fijn. Voeg de tomaat, de knoflook en de olijven bij de venkel en laat 20 minuten sudderen. Kruid naar smaak met peper (en zout). Kruid de doradefilets en bestrijk ze met wat olie. Gril ze. Serveer de venkeljus met de dorade en besprenkel ze met wat olijfolie. Versier met verse dille. Tip: lekker met volkorenrijst. 1 portie = 214 kcal

Gegrilde dorade met venkel in olijvenjus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met pestoboontjes van Judith Elders
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met zwarte-olijvenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met citroen-olijvenjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief met salami-olijvenjus
0 min
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept