Wijngaardslakken met amandelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm olijfolie in een ondiepe pan en gaar zonder te kleuren de ui en het knoflook. Voeg de laurier, de Spaanse peper en de tomaat toe. Spijs met zout en het paprikapoeder. Voeg de reepjes gedroogde ham toe en laat 5 minuten meebakken. Voeg de slakken en de amandelen toe en laat op zacht vuur nog 10 minuten sudderen. Doe het mengsel over in een voorverwarmde schaal, leg het pepertje en het laurierblaadje in het midden er bovenop en strooi er royaal peterselie over. Serveer met stokbrood als tapas.

Wijngaardslakken met amandelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Velouté van aromatische kruiden met wijngaardslakken
35 min
Bekijk recept
Pompoensoep met tijm en wijngaardslakken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken
20 min Snack
Bekijk recept
wijngaardslakken met kruidenboter
45 min Voorgerecht
Bekijk recept