wijngaardslakken met kruidenboter

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalot. Pel en pers de knoflook. Hak de peterselie fijn. Meng de boter met de kruiden en de cognac. Breng op smaak met peper en zout. Vorm er een rol van, wikkel 'm in plasticfolie en leg minstens 30 minuten in de koelkast.
  • 2 Laat de ovengrill goed heet worden. Laat de slakken uitlekken. Doe in elk slakkenhuis een beetje kruidenboter, leg er een slakje in en sluit het huisje af met kruidenboter.
  • 3 Leg de slakkenhuisjes op slakkenbordjes en zet ze 5 minuten onder de grill, tot de boter bruist. Serveer met bruin brood.

wijngaardslakken met kruidenboter is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van aromatische kruiden met wijngaardslakken
35 min
Bekijk recept
Pompoensoep met tijm en wijngaardslakken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken
20 min Snack
Bekijk recept
Wijngaardslakken
20-30 min -
Bekijk recept