Tamme eend uit de oven

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prik gaatjes in de eend met een scherpe vleespen of een houten satéprikker. Bestrooi de binnen- en buitenkant met zout en peper. Leg de eend op het rooster boven een braadslede of ovenschaal midden in de voorverwarmde oven (200°c), gedurende ±75 minuten. Als er helder vleessap uit de eend komt, is deze gaar. Tip: gebruik paprikapoeder voor een goudbruine kleur.

Tamme eend uit de oven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met frisse rode biet-carpaccio
30 min-
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Salade van gebraden tamme eend met gekaramelliseerde peer
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept