Aardappelwaaiers uit de oven
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
6
timer
25 min
restaurant
Bijgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
18 pommes primeur (schoongeboend)
150 g Grana Padano (kaas, in plakken geschaafd)
25 g boter ( extra voor invetten)
50 ml olijfolie extra vierge met truffelaroma
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Boen de aardappels goed schoon. Snijd elke aardappel aan één kant in, met telkens enkele millimeters tussenruimte. Snijd de aardappel net niet helemaal door; de schijfjes moeten aan de onderkant vast blijven zitten. Steek enkele plakken kaas in de ingesneden aardappels. Smelt de boter in enkele seconden in de magnetron en roer deze door de truffelolie. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Kwast elke aardappel in met het oliemengsel (ook tussen de schijfjes) en zet ze in een ingevette ovenschaal. Laat de aardappels in de oven in 1 uur gaar worden.
Aardappelwaaiers uit de oven is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven »
Pasta met kip uit de oven »
Appelbeignets uit de oven »
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven »
Aardappelwaaiers »
Aardappelwaaiers »
Joris Bijdendijks reestoof met karamelappel en aardappelwaaiers »
Zalmfilet met kreeftensaus en aardappelwaaiers »