Salade met garnalen en sinaasappel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper het pepertje zonder zaadjes. Rasp de gemberwortel. Roer het pepertje, de gemberwortel, het korianderpoeder, de kerrie en het limoen - of citroensap in een kom door elkaar en schep er de garnalen door. Laat afgedekt minstens 30 minuten intrekken. Schil de sinaasappels tot op het vruchtvlees en snijd de partjes los tussen de vliesjes. Vang het uitlopende sap op . Knip de bieslook in ringetjes. Verhit de wok of een koekenpan op hoog vuur en giet er de olie in. Bak het spek in een paar minuten knapperig. Voeg de garnalen met de marinade en het sinaasappelsap toe en laat circa 2 minuten meebakken. Breng zonodig verder op smaak met wat zout. Verdeel de slabladeren over de bordjes en schep er de warme garnalen op . Garneer met de partjes sinaasappel en de bieslook.

Salade met garnalen en sinaasappel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept