Macaronischotel met rauwe ham

2
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de courgette in stukjes, de artisjokken in partjes, de rauwe ham in reepjes en hak de knoflook fijn. Kook de macaroni beetgaar in 10-12 min. Verhit olie in een pan een roerbak de courgette in 3 min. Bak de knoflook kort mee. Voeg de artisjok en crème fraîche en verwarm 3-4 min. Neem de pan van het vuur en schep de rauwe ham erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Giet de pasta af en schep de groenten erdoor. Doe het geheel over in een ingevette ovenschaal en strooi de kaas erover. Schuif de schotel onder de hete grill en laat de kaas in 6-8 min. smelten en bruin kleuren.

Macaronischotel met rauwe ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Tofu-macaronischotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronischotel met drie soorten kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige macaroni cheese
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni ovenschotel met prei en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept