Warme bonensalade met krokante ham
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
10 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
2 eetlepels olijfolie
3 groene paprika's (in stukjes)
2 x 150 g oesterzwammen (in reepjes)
2 teentjes knoflook (geperst)
2 blikken rode kidneybonen ((a 400 g), uitgelekt)
3 eetlepels balsamicoazijn
3 x 85 g rauwe ham (grofgesneden)
150 g oude kaas (geraspt)
Bereiding
In wok of hapjespan 2 el olie verhitten. Paprika's en oesterzwammen op halfhoog vuur 3-4 min. roerbakken. Knoflook even meebakken. Kidneybonen en azijn erdoor scheppen en meewarmen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper. Intussen in droge koekenpan met antiaanbaklaag ham krokant bakken. Kaas over vier borden strooien, bonensalade erover verdelen en ham erop leggen.
Warme bonensalade met krokante ham is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met boursin en ham »
Schorseneren met ham en ei »
Sandwich ham met geroosterde tomaat »
Olijven met ham en bosui »
Salade met warme geitenkaas »
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas »
Roomrijstpudding met warme kersensaus »
Warme vijgen met geitenkaas en honing »